tiistai 4. syyskuuta 2012

4.9.2012 Päivän teema: Keskiaika


Tänään oli vuorossa taidekoululla käyminen. Kuoppaisen matkan jälkeen pääsimme aloittamaan päivän taidekoululla ja teemana oli keski-aika. Tanssimme ranskalaista flirttailutanssia ja teimme hauskoja prinsessapäähineitä. Me maalattiin myös lasimaalauksia. Päivä huipentui ihastuttavaan ja dramaattiseen teatteri esitykseen.

Tanssitunnilla kaikki oli ensin kassalla ja musiikkipuolikin sekoili, mutta sitten homma otettiin haltuun hevosen askelin. Loppuesitys oli vähä hepreaa, mutta Maria, tärkeä tulkkimme tulkkasi ympäripyöreää esitystä parhaansa mukaan. Koululle saapui teatterikorkeakoulun opiskelija, joka opetti ritarillisia alkeita pojille (miekkailua), jota hyödynnettiin showssa mallikkaasti. Aksun näyttelijän lahjat pääsivät esille tärkeässä roolissa, me muut taas olimme tötteröpäisiä sivuhahmoja.
Hattutehtaassa oli nitojat hukassa, niitä etsittiin liimaisin sormin. Hatuissa ei säästelty röyhelöitä, hyttysverkkoa ja kultanauhaa.

Päivän päätteeksi päästiin pikaisesti shoppaamaan ja tietenkin syömään hyvää sapuskaa. Tällä kertaa tarjoilijat eivät sekoilleet ruokiemme kanssa ja kaikki söivät hyvin (paitsi Tutti, joka ei tykännyt selleristä eikä tillistä).

Kuvataideinnostus sytytti jokaisen ja lelukaupasta lähti mukaan jos jonkinlaista maalaushärveliä/kaaputinta (haluatko tietää enemmän…?)

Tänään tämän ahersivat Laura ja Tjutti.

PS. M&M’s –karkit on villinnyt porukkaa...

Jaroslavlin taidekoulu numero 4.
Päivän teeman mukaisia hattuja tehtiin kartongista ja kankaasta.

 Keskiaikaisen hevostanssin harjoittelua.

Lasimaalauksen teemana oli mytologiset hahmot.

 Lasimaalaus oli innostavaa! Inka siinä tarkkaavaisena.





Iloiset näytelijät.

Henkilöllisyys piilotettu...

Tähtinäyttelijäkaarti

Värikäs alkusalaatti.


Kuvat: Jenni-Maria Haapamäki ja Maiju Räsänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti